GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN – KLIK HIER

Sparren met een expert om jouw social media next level te tillen.

Ben je klaar om alles uit social media marketing te halen?

Wij denken graag met je mee!

Bij Hashtag K zijn we experts op het gebied van social media en weten we precies hoe we jouw kunnen helpen om het maximale uit jouw online aanwezigheid te halen. Met de service Social Media Coaching leren we je de fijne kneepjes van het vak en laten we je zien hoe je jouw social media kanalen op de juiste manier inzet om jouw doelgroep te bereiken en te betrekken.

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-5905

Wij delen al onze kennis en tools met jou, zodat jij effectief en efficiënt aan de slag kan.

Oke, herken je jezelf hier in?

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-5951

Ik zal je een geheim vertellen...

Je hoeft geen gladde verkoper te zijn of elke Instagram gebruiker te DMen. Met behulp van Social Media Coaching krijg jij de juiste handvatten om aan de slag te gaan en ziet jouw Instagram profiel er professioneel uit. Hierdoor komen klanten naar jou toe.

Social media is voor veel ondernemers een groot vraagstuk. Dit is niet vreemd, omdat social media in een relatief korte tijd onmisbaar is geworden. Naamsbekendheid genereren zonder gebruik te maken van social media is haast niet meer mogelijk.

Je hoeft niet overal te zijn op social media: kies de platformen die het beste bij jou en je doelgroep passen.

Wat je kunt verwachten

01

let’s talk

Voorafgaand bespreken we waar je hulp bij nodig hebt en hoe wij je kunnen helpen. Samen maken we een op maat gemaakt coachingstraject zodat we toewerken naar jouw doelen.

02

coachings traject

Tijdens het traject hebben we meerdere sessies. Hierin leren wij je nieuwe dingen, evalueren hoe het nu gaat en denken met je mee. De hoeveelheid sessies hangt af van de behoefte. 

03

Resultaten

Deel je resultaten met ons! Aan de hand van de resultaten kunnen wij je adviseren en begeleiden naar de volgende stap, zodat jouw bedrijf nog harder gaat groeien. 

Deze bedrijven gingen je voor:

MEET THE FOUNDER

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6438

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, contentcreatie, design, influencers en statistieken kunnen wij je jouw merk ijzersterk neerzetten op social media.

Klinkt goed toch?

Veelgestelde VRAGEN

Social Media Coaching helpt je altijd verder. Of je nou net startend of al jarenlang ondernemer bent. Er is altijd ruimte voor groei. Laten we een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen om te bekijken hoe wij je kunnen helpen!

Absoluut! Tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe wij je het beste kunnen helpen. Samen bespreken we de mogelijkheden voor een samenwerking en hoe jij dit het liefste voor je ziet.

Get In Touch

Ben je opzoek naar MEER?

Laten we in gesprek gaan! Samen brengen we in kaart waar jij op zoek naar bent en hoe wij jou daarin kunnen helpen. 

× Stuur een bericht