Vergroot je klantenbestand, boost je omzet en versterk je online aanwezigheid met social media beheer.

Wil jij je online aanwezigheid versterken en je merk laten groeien via social media?

Wij helpen je erbij

Merk je dat je onvoldoende resultaat uit je social media marketing haalt? Of kom je er naast je reguliere werkzaamheden niet aan toe?

Laat ons je helpen. Wij nemen met onze service voor jou het Social Media Beheer uit handen en werken constructief naar het gewenste resultaat toe. Hierdoor krijg jij de vrijheid en tijd om aan de slag te gaan met de dingen waar jij energie van krijgt.

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6061

Oke, herken je jezelf hier in?

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6284

Geen zorgen, je bent niet de enige! Wij ondersteunen je graag.

Ondanks het belang van social media marketing is het voor de meeste ondernemers vaak een to-do onderaan de lijst. Gelukkig kan je ook van de resultaten van social media marketing genieten zónder dat je er iets voor hoeft te doen: kies voor Social Media Beheer by Hashtag K!

 

Wat je kunt verwachten

01

Onderzoek en strategie

Voor we beginnen met het posten van content leren wij jouw bedrijf kennen en stellen we eerst een strategie op, zodat we constructief naar onze doelen toewerken. 

02

Contentcreatie en planning

Dit is waar het Social Media Beheer écht praktisch wordt: we gaan aan de slag met het maken van content en verwerken dit in een duidelijke contentkalender.

03

Evalueren en aansturen

Iedere maand ontvang je een rapportage waarin alle statistieken staan en wordt er gekeken naar eventuele vervolgstappen om de gewenste doelen te behalen. 

Deze bedrijven gingen je voor:

Wat krijg je??

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6157
IMG_4875

Some KEY FACTS

1000+

Content items gemaakt

100%

tevreden klanten

75+

social media kanalen beheerd

Jouw investering:

Basic

477,99 per maand, exclusief btw
 • 8 posts per maand
 • social media strategie
 • social media make-over
 • contentplanning
 • contentcreatie
 • maandelijkse rapportage
 • hashtag onderzoek

Advanced

656,99 per maand, exclusief btw
 • 12 posts per maand
 • social media strategie
 • social media make-over
 • contentplanning
 • contentcreatie
 • maandelijkse rapportage
 • hashtag onderzoek

Premium

789,99 per maand, exclusief btw
 • 16 posts per maand
 • social media strategie
 • social media make-over
 • contentplanning
 • contentcreatie
 • maandelijkse rapportage
 • hashtag onderzoek

Hoe verloopt onze samenwerking:

01 onboarding

We starten met een onboarding met onder andere een uitgebreide vragenlijst om jouw bedrijf beter te leren kennen. Ook doen wij een voorstel over hoe wij de samenwerking voor ons zien en wat we daarvoor van jou nodig hebben.

02 strategie

First things first: we gaan voor je aan de slag met een op maat gemaakte social media strategie, zodat we met een gedegen plan te werk gaan. Deze strategie nemen we samen met jou door om ervoor te zorgen dat hij helemaal klopt. 

03 make-over time!

Voordat we alle nieuwe content op de socials gaan plaatsen checken wij alle kanalen en geven deze een make-over zodat ze professioneel ogen en geoptimaliseerd zijn. 

04 this is where the (content) magic happens

In overleg spreken we een moment af waarbij we eventueel bij jou langs komen om de foto- en videografie te verzorgen. Vervolgens gaan we al het beeld verwerken in de content items en zetten we deze voor je klaar in een online content planning. 

05 gepost, en nu?

Na het posten van alle content bekijken en evalueren we de statistieken om te kijken in hoeverre de strategie werkt en wat we moeten aanscherpen om de doelen te behalen. Ook jij ontvangt deze insights in een maandelijkse rapportage.

MEET THE FOUNDER

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6438

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, contentcreatie, design, influencers, coaching en statistieken kunnen wij je jouw merk ijzersterk neerzetten op social media.

Klinkt goed toch?

Veelgestelde VRAGEN

Met Social Media Beheer ervaar je meerdere voordelen. Je houdt meer tijd over voor je onderneming, je bent verzekerd van constante content online én kun je vertrouwen op onze expertise. Zo weet je zeker dat jouw bedrijf online kwalitatief wordt gerepresenteerd!

Allereerst zetten we de juiste basis neer. Dit doen we door het ontwikkelen van een strategie die past bij jouw bedrijf en de doelen die je wilt behalen. Vervolgens gaan we aan aan de slag met het maken van een contentplanning, waarin we alle content verzamelen en klaar zetten, zowel afbeelding/video, captions én hashtags, voor alle verschillende platformen. Na goedkeuring op alle content door jou plannen wij alle content in en controleren wij het een extra keer. Om goed in kaart te brengen welke content goed werkt en welke minder, creëren wij een rapportage waarin alle statistieken van de afgelopen maand worden geëvalueerd.

Geen zorgen. Bij de pakketten zit fotografie inbegrepen. We plannen meerdere contentshoots in om zo genoeg (divers) beeld te creëren dat gebruikt kan worden ter invulling van de contentkalender.

Dat is afhankelijk van hoelang jij de samenwerking wilt voortzetten, maar om echt resultaat te boeken gaan we altijd een samenwerking aan voor minimaal drie maanden.

Zeker! Kyra heeft diverse Cambridge University language certificaten op zak en heeft ruim zes jaar Engelstalig hoger onderwijs gevolgd. Het is dus dan ook geen enkel probleem om ook Engelstalige content te maken.

Zeker! Wij begrijpen goed dat sommige periodes een extra push kunnen gebruiken of dat je het juist (tijdelijk) op een lager pitje wilt zetten. Wij zijn hier erg flexibel in en denken graag me je mee.

Eigenlijk gaat dit hand in hand met elkaar. Door kennis te delen op social media claim je jouw expertstatus, wat vervolgens meer leads genereert. Afhankelijk van welke doelen jij wilt bereiken op social media, stellen we een content strategie op die naar jouw doelen toewerkt.

Absoluut! Zeker bij offline ondernemerschap is social media marketing ook een belangrijke marketingtechniek. Wij helpen je graag met het creëren en uitvoeren van een passende strategie die in lijn ligt met jouw (offline) doelstellingen.

De prijzen die je ziet zijn de totaalprijzen; een vast bedrag per maand. Mocht je extra posts, extra fotografie willen naast je pakket (of advertenties) dan komen er extra kosten bij.

Zeker! Laten we samen bepalen welk pakket in basis het beste bij je past en deze aanpassen waar nodig om helemaal aan jouw wensen te voldoen.

Social media krijgt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Een sterke online positionering is dan ook een groot voordeel die het verschil kan maken voor jouw bedrijf!

Organisch en paid bereik zijn twee verschillende manieren om bereik te genereren. Organisch houdt in dat je content verspreidt zonder hiervoor te betalen. Paid bereik (bijvoorbeeld door middel van advertenties) houdt in dat je betaalt om de inhoud van de content te verspreiden. Afhankelijk van je doelstellingen kunnen we in de contentstrategie bepalen welk type (of een combinatie) het beste bij jouw bedrijf past.

Helaas kunnen wij jou niet standaard x aantal nieuwe klanten beloven. Er is geen magische formule die ervoor zorgt dat je iedere maand x aantal nieuwe klanten krijgt. Dit komt omdat social media een langetermijn strategie is. Wel kunnen wij je garanderen dat social media jouw naamsbekendheid vergroot en hierdoor jouw organisatie sowieso laat groeien.

Een social media strategie is een plan waarin diverse elementen aanbod komen zoals:

 • doelstellingen
 • doelgroep
 • platformen
 • content categorieën
 • plan van aanpak

Dit is volledig afhankelijk van je doelgroep. Niet iedereen gebruikt ieder social media platform. In de strategie die we creëren in het begin van onze samenwerking komt jouw doelgroep uitgebreid aan bod, samen met een platform advies.

Na de eerste drie maanden van onze samenwerking kan je de samenwerking met een opzegtermijn van een maand opzeggen.

Get In Touch

Ben je opzoek naar MEER?

Laten we in gesprek gaan! Samen brengen we in kaart waar jij naar op zoek bent en hoe wij jou daarin kunnen helpen. 

× Stuur een bericht