Spectron B.V.

social media beheer

Spectron B.V.

Met ons Social Media Beheer hebben we de social media kanalen van Spectron B.V. getransformeerd tot boeiende platformen waar relevante en waardevolle content wordt gedeeld. We hebben een consistente stroom aan hoogwaardige berichten gecreëerd die de interesse en interactie van hun doelgroep wekken.

Door het gebruik van doelgerichte hashtags, aantrekkelijke visuals en pakkende teksten hebben we de betrokkenheid van de volgers van Spectron B.V. vergroot. Dit heeft geresulteerd in een verdrievoudiging van de engagement rate, waarbij de doelgroep actief reageert, deelt en de interactie aangaat met de content.

Met ons Social Media Beheer heeft Spectron B.V. niet alleen hun online zichtbaarheid vergroot, maar ook hun merkimago versterkt. Ze hebben een groter bereik gekregen en hebben waardevolle relaties opgebouwd met hun doelgroep. Onze strategische aanpak heeft bijgedragen aan het versterken van hun positie als een vertrouwd en innovatief bedrijf binnen hun branche.

HET PROJECT

+Social Media STRATEGIE

+Contentcreatie

+social media beheer

+statistieken

Over het PROCES:

01

strategie

Aan het begin van de samenwerking hebben we een social media strategie opgesteld die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

02

content planning

De strategie is concreet vertaald in de contentcreatie en bijbehorende planningen.

03

Resultaat

Door continu alle content te evalueren, ontdekten we welke content het beste aansloot bij de doelgroep en legden we hier de focus op. Dit zorgde voor grootst resultaat!

ONZE PASSIE

Wij zijn gepassioneerd over het maken van creatieve uitingen die leiden tot resultaat voor onze klanten.

MEET THE FOUNDER

Kyra HashtagK - Personal Branding - Myrthe Linssen Fotografie (203 van 203)

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, contentcreatie, design, influencers en statistieken kunnen wij je jouw merk ijzersterk neerzetten op social media.

Klinkt goed toch?

× Stuur een bericht