Sam Deventer

social media beheer

Sam Deventer

Hashtag K heeft het met veel enthousiasme het social media beheer op zich genomen voor Sam, met opvallende resultaten op platforms zoals Instagram en TikTok. Onze strategieën en creatieve content hebben geleid tot indrukwekkende engagement en bereikcijfers.

Met gerichte campagnes en aantrekkelijke content hebben we de online aanwezigheid van Sam aanzienlijk vergroot. Vooral op Instagram en TikTok zijn opmerkelijke successen behaald, met meer dan 330K views op de video’s. Dit heeft geresulteerd in een groeiende en betrokken community die actief reageert, deelt en interageert met Sam’s berichten.

Ons team heeft nauw samengewerkt met Sam om de juiste doelgroep te bereiken en boeiende content te creëren die aansluit bij hun merkidentiteit. We hebben gebruikgemaakt van creatieve strategieën om de aandacht van gebruikers te trekken en hen te betrekken bij de inhoud. Dit heeft niet alleen gezorgd voor een groeiende volgersbasis, maar ook voor waardevolle interactie en positieve merkervaringen.

Bij Hashtag K hechten we veel waarde aan het analyseren en evalueren van de resultaten. Door voortdurend te monitoren en te optimaliseren, hebben we de campagnes van Sam regelmatig geoptimaliseerd om maximale impact te garanderen. We hebben inzichten verkregen in de voorkeuren en interesses van het publiek en deze gebruikt om de contentstrategie verder te verfijnen en de betrokkenheid te vergroten. Meer interessante cases bekijken als die van Sam Deventer? Bekijk ons portfolio.

HET PROJECT

+Social Media STRATEGIE

+Contentcreatie

+social media beheer

+statistieken

Over het PROCES:

01

strategie

Aan het begin van de samenwerking hebben we een social media strategie opgesteld die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

02

content planning

De strategie is concreet vertaald in de contentcreatie en bijbehorende planningen.

03

Resultaat

Door continu alle content te evalueren, ontdekten we welke content het beste aansloot bij de doelgroep en legden we hier de focus op. Dit zorgde voor grootst resultaat!

 

IMG_3941

SAM Deventer

“Dankzij Hashtag K hebben wij ons kunnen focussen op ons bedrijf, terwijl zij de social media kanalen op professionele wijze hebben beheerd.”

Ik kan Hashtag K ten zeerste aanbevelen aan elk bedrijf dat zijn social media strategie wil verbeteren. Ze hebben bewezen dat ze resultaatgericht zijn en in staat zijn om echte groei en betrokkenheid te realiseren. 

ONZE PASSIE

Wij zijn gepassioneerd over het maken van creatieve uitingen die leiden tot resultaat voor onze klanten.

MEET THE FOUNDER

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6438

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, contentcreatie, design, influencers en statistieken kunnen wij je jouw merk ijzersterk neerzetten op social media.

Klinkt goed toch?

× Stuur een bericht