Print2Pack

social media beheer & Community management

Print2Pack

In de samenwerking met Print2Pack was het vraagstuk om niet alleen de online aanwezigheid te vergroten, maar ook meer interactie op te zoeken met potentiële leads. En dat hebben we gedaan! 

Engagement Rate Boost:
We zijn erin geslaagd om de engagement rate van Print2Pack’s posts drastisch te verhogen van 1,20% naar een indrukwekkende 11,14%!  Dit betekent dat de content nu veel interactiever en aantrekkelijker is voor het publiek, wat heeft geleid tot waardevolle gesprekken en betrokkenheid.

Groei in Volgers:
Dankzij strategisch geplande en boeiende content heeft Print2Pack een gestage groei in volgers ervaren.  Onze focus op relevante content heeft een breder publiek aangetrokken en een loyale community opgebouwd rondom hun verpakkingsoplossingen.

In the Picture bij Leads:
Door de effectieve targeting van onze content, hebben we Print2Pack’s positie versterkt bij hun doelgroep. Dit heeft geleid tot een groter bereik en zichtbaarheid bij leads en potentiële klanten. 

Contact leggen met Leads:
Het opbouwen van sterke relaties met leads is essentieel voor het succes van een bedrijf. We hebben actief contact gelegd met leads via social media, waardoor de interactie en conversie zijn toegenomen. 

We zijn er trots op dat we Print2Pack hebben geholpen om hun social media doelstellingen te behalen en hun online aanwezigheid te versterken. Bij Hashtag K streven we ernaar om merken te laten groeien en hen te helpen hun doelen te bereiken met creatieve en doeltreffende social media strategieën. 

HET PROJECT

+Social Media STRATEGIE

+Content creatie

+social media beheer

+statistieken

+Community Management

Over het PROCES:

01

strategie

Aan het begin van de samenwerking hebben we een social media strategie opgesteld die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

02

content planning

De strategie is concreet vertaald in de content creatie en bijbehorende planningen.

Daarnaast wordt er wekelijks community management opgepakt om interactie met de doelgroep te creeëren.

03

Resultaat

Door continu alle content te evalueren hebben we kunnen ontdekken welke content het beste aansluit bij de doelgroep en hier een focus opgelegd, wat zorgt voor groots resultaat. 

_MG_9848

Print2Pack

“Geen tijd of kennis van social media, contact Hashtag K!”

Hashtag K snapt het social media spelletje als geen ander, ze kruipen in de huid van je bedrijf en ontzorgen je volledig. Geen tijd of kennis van social media, contact Kyra!

ONZE PASSIE

Wij zijn gepassioneerd over het maken van creatieve uitingen die leiden tot resultaat voor onze klanten.

MEET THE FOUNDER

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6438

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, content creatie, design, influencers en statistieken kunnen wij je jouw merk ijzersterk neerzetten op social media.

Klinkt goed toch?

× Stuur een bericht