Nola Amsterdam

social media beheer & Influencer marketing

Nola Amsterdam

Hashtag K heeft het genoegen gehad om zowel Influencer Marketing als Social Media Beheer op te pakken voor Nola Amsterdam, met opvallende resultaten op beide fronten. Met onze gecombineerde aanpak hebben we een sterke online aanwezigheid gecreëerd en een actieve en betrokken community opgebouwd.

Voor de Influencer Marketing strategie hebben we samengewerkt met relevante influencers die perfect passen bij de merkwaarden van Nola Amsterdam. Door middel van authentieke en waardevolle content hebben we een groot bereik gerealiseerd en de merkbekendheid vergroot. Deze samenwerkingen hebben geleid tot positieve merkassociaties, nieuwe sales en een groeiende groep volgers die geïnteresseerd is in de producten en het verhaal van Nola Amsterdam.

Daarnaast verzorgen we nu ook het Social Media Beheer voor Nola Amsterdam. Maandelijks creëren we meer dan 80+ content items die zorgvuldig zijn afgestemd op de doelgroep en de merkidentiteit. We stellen een strategisch contentplan op en zorgen voor een constante stroom van boeiende en inspirerende berichten op verschillende social media kanalen. Hierdoor blijft Nola Amsterdam top-of-mind bij de doelgroep en worden de volgers regelmatig geïnspireerd door de content die we delen. Meer interessante cases bekijken als die van Nola Amsterdam? Bekijk ons portfolio.

 

HET PROJECT

+Social Media STRATEGIE

+Contentcreatie

+social media beheer

+Statistieken

+influencer marketing

Over het PROCES:

01

strategie

Aan het begin van de samenwerking hebben we een social media strategie opgesteld die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

02

content planning

De strategie is concreet vertaald in de contentcreatie en bijbehorende planningen.

03

Resultaat

Door continu alle content te evalueren, ontdekten we welke content het beste aansloot bij de doelgroep en legden we hier de focus op. Dit zorgde voor grootst resultaat!

IMG_4781

nola amsterdam

“Wij zijn mega tevreden met de samenwerking!”

Al een tijdje werken wij samen met de agency Hashtag K en we zijn erg tevreden. Kyra staat dag en nacht voor je klaar, wat heel fijn is als er nog last-minute dingen aangepast moeten worden. Komt met veel leuke ideeën en werkt ze goed uit!

ONZE PASSIE

Wij zijn gepassioneerd over het maken van creatieve uitingen die leiden tot resultaat voor onze klanten.

MEET THE FOUNDER

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6438

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, contentcreatie, design, influencers en statistieken kunnen wij je jouw merk ijzersterk neerzetten op social media.

Klinkt goed toch?

× Stuur een bericht