Engel x Bengel

social media beheer

Engel X Bengel

Voor Engel X Bengel was de vraag heel duidelijk: ‘hoe kunnen we meer mensen bereiken en inspireren met social media content om bij ons te komen lunchen en dineren?’

Om te voldoen aan deze vraag zijn wij aan de slag gegaan met een social media strategie met als hoofddoel het genereren van bereik.

 

Wij hebben een continue stroom aan content gecreëerd in zowel tekst als beeld. Om de gehele content volledig te laten aansluiten bij de merkidentiteit, deden we contentshoots waarbij we zorgden voor ruim voldoende en up-to-date beeldmateriaal. Tijdens en na het plaatsen van de content evalueerden en stuurden we bij waar nodig. Zo kwamen we voor Engel x Bengel tot een duidelijk en zichtbaar resultaat!

 

Engel X Bengel profiteert nu van een ijzersterke positionering op Social Media dat iedere maand groots bereik genereert (gemiddeld 15.000 impressies per maand) én nieuwe klanten aantrekt. Er is al regelmatig door klanten aangegeven dat zij zijn gekomen naar aanleiding van social media berichten. Dit laat zien dat het bijhouden van social media voor je horecagelegenheid ontzettend belangrijk is voor de groei van je bedrijf.

 

Al deze resultaten zijn bereikt met enkel organische inzet van content en dus geen advertenties. Meer interessante cases bekijken als die van Engel X Bengel? Bekijk ons portfolio.

HET PROJECT

+Social Media STRATEGIE

+Contentcreatie

+social media beheer

+statistieken

Over het PROCES:

01

strategie

Aan het begin van de samenwerking hebben we een social media strategie opgesteld die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

02

content planning

De strategie is concreet vertaald in de contentcreatie en bijbehorende planningen.

03

Resultaat

Door continu alle content te evalueren, ontdekten we welke content het beste aansloot bij de doelgroep en legden we hier de focus op. Dit zorgde voor grootst resultaat!

 

IMG_4456

Engel x Bengel

“Onze horecazaak straalt online dankzij Hashtag K!”

Hashtag K heeft onze social media naar een hoger niveau getild! Ze zijn professioneel, betrokken en behalen geweldige resultaten. Als horecaondernemers zijn we zeer tevreden met hun diensten. Ze begrijpen onze branche en weten precies hoe ze onze doelgroep moeten bereiken. We raden Hashtag K ook aan andere horecabedrijven die hun social media willen verbeteren ten zeerste aan!

ONZE PASSIE

Wij zijn gepassioneerd over het maken van creatieve uitingen die leiden tot resultaat voor onze klanten.

MEET THE FOUNDER

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6438

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, contentcreatie, design, influencers en statistieken kunnen wij je jouw merk ijzersterk neerzetten op social media.

Klinkt goed toch?

× Stuur een bericht