Education Warehouse

social media beheer

Education Warehouse

Eduction Warehouse heeft bij Hashtag K de vraag neergelegd om mee te denken over een strategisch communicatieplan. 

Om hier ondersteuning in te bieden zijn er meerdere strategie sessies georganiseerd om goed de diepte in te kunnen duiken. Met behulp van alle input en de expertise van Hashtag K is er een strategisch communicatieplan gepresenteerd. Hierin kwamen meerdere facetten aan bod, waaronder een uitgebreid social media advies. 

Naar aanleiding van dit communicatieplan heeft Education Warehouse besloten om stapsgewijs al het advies op te pakken en te implementeren binnen hun organisatie. Meer interessante cases bekijken als die van Education Warehouse? Bekijk ons portfolio.

HET PROJECT

+social media strategie

+social media advies

Over het PROCES:

01

in gesprek

In meerdere gesprekken hebben we verschillende elementen uitgediept waaronder de doelgroep, tone of voice en merkidentiteit.

02

strategie

Alle eerdere verzamelde input is verwerkt in een compleet strategisch communicatieplan waarbij er een uitgebreid social media advies is geformuleerd.

03

Presenteren

Het strategisch communicatieplan is gepresenteerd aan het gehele team van Education Warehouse om zo iedereen op de hoogte te brengen en eventuele vragen te beantwoorden.

Alette

Alette Baardmans

“Het is een feest om met Hashtag K te werken!”

Ze stellen goede vragen en verwerken deze in zeer concrete acties. Ze weten op een toegankelijke manier hun kennis en professionaliteit in te zetten en eenieder mee te nemen in de benodigde processen.

ONZE PASSIE

Wij zijn gepassioneerd over het maken van creatieve uitingen die leiden tot resultaat voor onze klanten.

MEET THE FOUNDER

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6438

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, contentcreatie, design, influencers en statistieken kunnen wij je jouw merk ijzersterk neerzetten op social media.

Klinkt goed toch?

× Stuur een bericht