De Heeren

social media beheer

De Heeren

Hashtag K heeft voor De Heeren het stuk Social Media Beheer opgepakt met groots resultaat.

Met een strategische aanpak en doelgerichte contentcreatie hebben we de betrokkenheid van de doelgroep aanzienlijk verhoogd. Als resultaat van onze social media aanpak is de engagement rate verdrievoudigd. De interactie met volgers is toegenomen en er ontstaan waardevolle conversaties.

We hebben De Heeren geholpen om een sterke aanwezigheid op social media op te bouwen. Dit deden we door het consistent plaatsen van relevante en boeiende content, het creëren van visueel aantrekkelijk materiaal en het monitoren van de prestaties. 

De resultaten liegen er niet om: het aantal likes, reacties en shares is aanzienlijk gestegen, waardoor De Heeren een groter bereik en meer exposure heeft gekregen. De betrokkenheid van hun volgers is toegenomen, wat heeft geleid tot een grotere merkbekendheid. Meer interessante cases bekijken als die van De Heeren? Bekijk ons portfolio.

HET PROJECT

+Social Media STRATEGIE

+Contentcreatie

+social media beheer

+statistieken

Over het PROCES:

01

strategie

Aan het begin van de samenwerking hebben we een social media strategie opgesteld die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

02

content planning

De strategie is concreet vertaald in de contentcreatie en bijbehorende planningen.

03

Resultaat

Door continu alle content te evalueren, ontdekten we welke content het beste aansloot bij de doelgroep en legden we hier de focus op. Dit zorgde voor grootst resultaat!

 

IMG_3329

De Heeren

“Social media beheer door Hashtag K was een geweldige keuze voor ons bedrijf!”

Hashtag K heeft ons geholpen om een sterke en consistente aanwezigheid op social media te creëren. Ze begrijpen onze doelgroep en weten precies hoe ze relevante en boeiende content moeten creëren die aansluit bij ons merk. Onze social media kanalen zijn nu gevuld met inspirerende berichten en visueel aantrekkelijk materiaal.

ONZE PASSIE

Wij zijn gepassioneerd over het maken van creatieve uitingen die leiden tot resultaat voor onze klanten.

MEET THE FOUNDER

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6438

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, contentcreatie, design, influencers en statistieken kunnen wij je jouw merk ijzersterk neerzetten op social media.

Klinkt goed toch?

× Stuur een bericht