GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN – KLIK HIER

Claire Ansems

social media beheer

Claire ansems

Voor Claire Ansems creëren we een samenhangende en authentieke online aanwezigheid. We werken nauw samen om haar merkidentiteit te begrijpen en dit te vertalen naar een effectieve social media strategie. Met onze expertise en creativiteit zorgen we ervoor dat haar unieke stijl en visie tot uiting komen in de content die we delen.

Als interieurarchitect heeft Claire Ansems een schat aan inspiratie en kennis te bieden. We benutten deze expertise door waardevolle en informatieve berichten te creëren die haar doelgroep aanspreken. We laten haar projecten en ontwerpen stralen door middel van professionele foto’s en boeiende verhalen. Daarnaast integreren we ook tips, trends en inzichten om haar volgers te informeren en te inspireren.

Ons team zorgt voor een consistent contentplan dat aansluit bij de doelen en waarden van Claire Ansems. We creëren boeiende visuals, schrijven pakkende teksten en zorgen voor een optimale planning en plaatsing van de berichten. We monitoren continu de prestaties van de content en optimaliseren waar nodig om maximale betrokkenheid en groei te realiseren. Meer interessante cases bekijken als die van Claire Ansems? Bekijk ons portfolio.

HET PROJECT

+Social Media STRATEGIE

+Content creatie

+social media beheer

QUICK MENU

Doelen

potentiële opdrachtgevers leiden naar website

vergroten van online zichtbaarheid

96
CA-badkamer (1)
CA - IG + FB (14) (1)
91
79
row-1-column-1 (4)
84
90
CA - IG + FB (22)

social media beheer

Voor het social media beheer van Claire Ansems wordt er gebruik gemaakt van 4 platformen: LinkedIn, Pinterest, Instagram en Facebook. Naast de inzet van verschillende platformen wordt er ook gebruik gemaakt van verschillende content formats zoals Instagram Stories. 

De vooraf opgestelde social media strategie zorgt voor een mix van content items gefocust op:
– Weergeven van eerdere projecten
– Inspiratie bieden aan doelgroep
– Persoonlijke connectie opbouwen

Ieder content item ligt volledig in lijn met de merkidentiteit, en draagt bij aan de doelstellingen. 

Over het PROCES:

01

strategie

Aan het begin van de samenwerking hebben we een social media strategie opgesteld die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

02

content planning

De strategie is concreet vertaald in de contentcreatie en bijbehorende planningen.

03

Resultaat

Door continu alle content te evalueren, ontdekten we welke content het beste aansloot bij de doelgroep en legden we hier de focus op. Dit zorgde voor grootst resultaat!

Resultaat

gedurende 6 maanden

0 %

groei in volgers

0 +

organisch bereik

0 %

gemiddelde engagement rate

IMG_6546

CLAIRE ANSEMS

“Dankzij Hashtag K heb ik mijn online zichtbaarheid kunnen vergroten!”

Hashtag K, het online marketing bureau van Kyra, is een topper! Ik ben heel erg blij met de service die zij mij biedt en hoe ze me helpt om zichtbaar te zijn in het digitale landschap. Kyra is uiterst gestructureerd en kundig en dat merk je aan alles. Dankzij haar hulp heb ik mijn online zichtbaarheid kunnen vergroten en daarom kan ik Kyra van harte aanbevelen!

ONZE PASSIE

Wij zijn gepassioneerd over het maken van creatieve uitingen die leiden tot resultaat voor onze klanten.

Untitled design (3)

MEET THE FOUNDER

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik bedrijven en merken om hun online zichtbaarheid op social media te vergroten. We werken met strategie, content creatie, design, ads, influencers en statistieken om jouw merk ijzersterk te positioneren.

Ben jij klaar om je merk op social media naar een hoger niveau te tillen?

× Stuur een bericht