GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN – KLIK HIER

Citrovisie

social media beheer &
Social media advertising

Citrovisie

Citrovisie vond het lastig om haar aanbod onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep, en het creëren van sprekende content. Ondanks het feit dat Citroën een gerenommeerd merk is, was het lastig voor Citrovisie om meer naamsbekendheid te creëren onder de juiste doelgroep, wat zorgde voor belemmering in groei. Daarnaast zochten ze hulp bij het online verkopen van hun boeken via hun website: de bestellingen kwamen vooral van dezelfde klantenkring, maar nieuwe klanten bleven uit. 

De oplossing? Hashtag K is aan de slag gegaan met het creëren van een social media strategie en het uitvoeren hiervan middels social media beheer. Met de constante stroom aan content gericht op de doelgroep hebben we nieuwe volgers weten aan te trekken, wat zorgt voor meer naamsbekendheid en groei voor Citrovisie. 
Ook heeft Hashtag K meerdere social media advertenties opgezet gericht op de doelgroep om meer aandacht te creëren voor het aanbod van Citrovisie bij nieuwe potentiële klanten.

Meer interessante cases bekijken als die van Citrovisie? Bekijk ons portfolio.

HET PROJECT

+Social Media advertising

+social media beheer

+Content creatie

QUICK MENU

Doelen

Meer traffic naar de webshop & conversies

Verhogen van Brand Awareness

Social media advertising

Voor Citrovisie is Hashtag K aan de slag gegaan met de opzet van een social media advertising campagne gefocust op het promoten van het aanbod van Citrovisie, waarbij tegelijkertijd een nieuwe doelgroep aangesproken werdt.

Het resultaat van deze campagne* is o.a. 46 conversies met een totale verkoopwaarde van meer dan €1300, tegenover een rendement op advertentie uitgaven (ROAS) van 2,64. Dit houdt in dat voor iedere euro die er is besteed, er €2,64 terug verdiend is. 

*De strategie bestond uit minimale maandelijkse creatieve tests, waarbij de nadruk lag op het gebruik van één set afbeeldingen voor één of twee maanden en het aanpassen van andere elementen voor een efficiënt gebruik van het budget)

Resultaat

Advertising campagne met loopduur van 3 maanden

0

laagste cost per conversie

0

return-on-ad-spend

0

cost per click

ook ads inzetten voor jouw merk?

social media beheer

Door social media beheer te laten verzorgen door Hashtag K heeft Citrovisie meer tijd te besteden aan de groei van het bedrijf. Strategische & impact makende content wordt 2x per week geplaatst. Gedurende het project heeft Citrovisie meer dan 250.000+ accounts bereikt met haar content, een groei van 8,19% op Instagram ervaren, en hierdoor de naamsbekendheid een flinke boost kunnen geven. 
Over het PROCES:

01

strategie

Aan het begin van de samenwerking hebben we een social media strategie opgesteld die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

02

content planning

De strategie is concreet vertaald in de content creatie en bijbehorende planningen.

03

Resultaat

Door continu alle content te evalueren, ontdekten we welke content het beste aansloot bij de doelgroep en legden we hier de focus op. Dit zorgde voor grootst resultaat!

Resultaat

gedurende 3 maanden

% 0

groei in Instagram volgers

0

organisch bereik op facebook gedurende 1 maand

0 %

engagement rate op instagram

autobild_visa_GLO_6128 (2)

Citrovisie

“Dankzij Hashtag K behaal ik meer conversies via Social media!”

Voordat ik met Hashtag K werkte miste ik een duidelijke visie voor mijn social media marketing. Ik twijfelde vooraf of de investering voor de samenwerking ook uiteindelijke opbrengsten ging opleveren, maar niets is minder waar: dankzij Hashtag K heb ik een heldere social media strategie die uitgevoerd kan worden, én meerdere verkopen kunnen realiseren. Hashtag K is een deskundige partij die weet wat ze doen, met persoonlijke aandacht voor de ondernemer.

ONZE PASSIE

Wij zijn gepassioneerd over het maken van creatieve uitingen die leiden tot resultaat voor onze klanten.

Untitled design (3)

MEET THE FOUNDER

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik bedrijven en merken om hun online zichtbaarheid op social media te vergroten. We werken met strategie, content creatie, design, ads, influencers en statistieken om jouw merk ijzersterk te positioneren.

Ben jij klaar om je merk op social media naar een hoger niveau te tillen?

× Stuur een bericht