Case Studie - Engel x Bengel
Feed Engel x Bengel

Voor Engel X Bengel was de vraag heel duidelijk: ‘hoe kunnen we meer mensen bereiken en inspireren met social media content om bij ons te komen lunchen / dineren?’

Om te voldoen aan deze vraag zijn wij aan de slag gegaan met het creëren en consistent uitvoeren van een social media strategie met als hoofddoel het genereren van bereik. Door middel van een continue stroom aan content, wat volledig aansluit bij de merkidentiteit, up-to-date beeld door middel van de content shoots, én het evalueren van alle content is het resultaat duidelijk zichtbaar.

Engel X Bengel profiteert nu van een ijzersterke positionering op Social Media dat iedere maand groots bereik genereert (gemiddeld 15.000 impressies per maand) én nieuwe klanten aantrekt. Er is al regelmatig de opmerking gevallen richting het personeel dat klanten zijn gekomen n.a.v. de social media. Al deze resultaten zijn bereikt met enkel organische inzet van content, en dus geen advertenties.

 

Dit laat zien dat het bijhouden van social media voor je horeca gelegenheid onwijs belangrijk is voor de groei van je bedrijf.

Bekijk de andere cases

× Stuur een bericht