Over mij

Meer over het creatieve brein
achter Hashtag K

Vanaf het begin, tot nu. 

Over Hashtag K

 

Hashtag K is een social media marketing agency voor ondernemers. Sinds 2020 helpt Hashtag K ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, content creatie, design, influencers, en statistieken om jouw merk ijzersterk te positioneren online. Social media marketing is een essentieel onderdeel voor ieders marketing strategie. Hashtag K helpt je met je social media marketing, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.

Hashtag K desktop

Over Kyra

 

Hey! 👋
Ik ben Kyra, een ambitieuze social media LOVER 😍 

Als puber groeide ik op in tijden waar social media platformen uit de grond schoten. Dit trok mijn aandacht, wat er voor zorgde dat ik binnen no-time alle apps op mijn telefoon had. Al snel bekeek ik als tiener vaak verschillende vlogs en scrolde ik door Instagram feeds. Als jonge tiener veranderde ik al snel in een social media native.

Toen ik na de middelbare school moest kiezen voor een opleiding, had ik geen flauw benul wat ik moest kiezen. Ja, ik was vaak op social media te vinden en merkte wel dat ik hier geïnspireerd door raakte. Maar hier was toch geen opleiding voor?

Ik besloot om te gaan voor Media & Entertainment management, met de hoop om meer te leren over het digitale media landschap. Door dit landschap te combineren met marketing was de interesse in social media marketing al snel geboren.

Een ding wat ik miste in mijn opleiding was het onderwerp influencers. Ik volgde er zelf meerdere op Instagram, en was enorm geïntrigeerd door ze. Ik vroeg me daardoor ook af hoe de samenwerkingen tussen influencers en bedrijven verliepen, en wat daar allemaal bij komt kijken. Hierdoor besloot ik bij een PR bureau te Amsterdam stage te lopen, waar ze ook gebruik maakten van Influencer Marketing. Hier heb ik onwijs veel ervaring mogen opdoen, waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Ik heb voor verschillende merken social media management mogen bijhouden, en diverse influencer marketing campagnes mogen opzetten en managen van A tot Z.

Tijdens het afronden van mijn opleiding bevond de hele wereld zich opeens in een pandemie: het COVID-19 virus greep om zich heen. Desondanks groeiden verschillende branches door, en kreeg ik al snel vragen van ondernemers, of ik hen zou willen helpen met Social Media. Het lijkt daardoor haast wel alsof het COVID-19 virus digitalisering een duwtje in haar rug heeft gegeven. Al deze aanvragen deden mij realiseren dat social media niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is als voor mij. Ik besloot andere mensen te helpen hiermee, en zo is Hashtag K geboren.

Het social media landschap staat vol met content, advertenties, en wel miljoenen profielen die allemaal aandacht op eisen. Hierdoor lijkt het steeds moeilijker om op te vallen, en je doelgroep aan te spreken.

Een onderdeel wat ontbreekt in deze schreeuwende wereld is een aanpak van echte connecties aangaan. Het is daarom onwijs belangrijk om jezelf neer te zetten als een echt persoon. Door authenticiteit te omarmen, kun je echt sociaal zijn op social media, en hiermee de connectie aan gaan met je doelgroep om zo vertrouwen op te bouwen. En het allermooiste hieraan? Het is lang niet zo lastig als je denkt.

Mijn doel is om ondernemers te helpen met social media management, en ze verschillende manieren te laten zien hoe ze online kunnen groeien. Er is veel meer mogelijk dan ze denken. Als social media native ken ik alle ins en outs, en met de extra kennis over influencer marketing help ik ondernemers graag om de mogelijkheden te ontdekken hoe dit ingezet kan worden voor hun bedrijf. Mijn missie is om ondernemers te helpen met het implementeren van authenticiteit op social media, zodat je vanuit daar groeit en de juiste doelgroep aantrekt.

Sociaal op social media. Wel zo logisch toch?


If you are your authentic self, you have no competition.​

× Stuur een bericht