Instagram Scan

Laat een expert naar jouw Instagram kijken, zodat jij meer resultaten uit je Instagram kan halen

Instagram scan

 

Let’s face it: je bent al een tijdje kei hard aan het werk om jouw Instagram on point te krijgen, maar toch blijven al die volgers en likes uit. Je hebt het gevoel dat het beter kan, maar hoe en wat? En waar begin je dan?

 

Relax! Ik ga je helpen. 

 

Ik voer een volledige scan uit van je Instagram account. Naar aanleiding van deze scan geef ik duidelijk en concreet aan wat de aandachtspunten zijn, zodat jij gelijk aan de slag kan. 

Je ontvangt de scan in video format, waarin ik persoonlijk aan je vertel welke elementen wat meer aandacht en liefde kunnen gebruiken zodat jij alles uit je Instagram behaald. 

social media beheer

Some say

Het is fijn om van een ‘extern’ persoon een check te krijgen, zodat ik mijn blinde vlekken kan ontdekken en mijn Instagram te verbeteren. Ik ga met de adviezen aan de slag 🙂

5/5

Karima
@getfatwithme.nl

Logo Talents United
Ik wilde graag mijn zichtbaarheid op Instagram vergroten, dus besloot ik mijn profiel te laten checken door Kyra om goed van start te gaan. Vooraf twijfelde ik vooral of ik wel de waarde eruit ging halen, maar ik heb de Instagram Scan heel positief ervaren! Ik ontving snel toepasbare en praktische tips, op een super duidelijke manier. Door deze tips heb ik onwijs veel gehad aan de Instagram scan, want mijn profiel komt veel proffesioneler over nu. Ik zou de Instagram Scan zeker aanbevelen aan mensen die hun Instagram een boost willen geven!

5/5

Alexandra
@talents_united_loopbaancoach

Kyra is heerlijk enthousiast, weet waar ze het over heeft en daarnaast heeft ze een scherp oog voor niet alleen het grotere geheel, maar ook voor details. Dat maakt het fijn om deze audit gelijk te implementeren! Super tof om zo meer uit Instagram te kunnen halen!

5/5

Jikke
@jikkepatist

social media beheer

Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Hieronder kan je de persoonlijke Instagram Scan bestellen. Vooraf aan de scan stuur ik je een korte vragenlijst toe: zo weet ik wat jouw doelen zijn en waar ik extra op kan letten. Vervolgens ga ik jouw account scannen en neem ik je mee in de scan door middel van een video opname. Hierin benoem ik welke elementen nog wat meer aandacht en liefde kunnen gebruiken. Zo krijg jij weer inzicht in waar je aandacht aan moet besteden en wat al goed gaat.

Instagram Scan

€79,-

– Laat je Instagram scannen en analyseren met een persoonlijke video review
– Ontwikkel een geoptimaliseerde feed die meer likes, comments en volgers zal ontvangen
– Krijg tips voor het ontwikkelen van het beste Instagram profiel

Kyra Tamminga | Hashtag K

Hi, ik ben Kyra!

AMBITIEUS, CREATIEVELING, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Ik help ondernemers in verschillende industrieën met het vergroten van online zichtbaarheid op social media. Door middel van strategie, content creatie, design, influencers, en statistieken help ik jou je merk ijzersterk te positioneren online. Hashtag K helpt je met je social media marketing, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.

combo deal

Combo deal: Instagram Scan + Content Brainstorm

Wil je een vliegende start maken? Kies dan voor de combo deal (met KORTING!). 

Hierbij ontvang je zowel een Instagram Scan als een Content Brainstorm. Zo staat je profiel optimaal ingericht, én kan jij vooruit met tientallen content ideeën! 

× Stuur een bericht