GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN – KLIK HIER

Influencer Marketing

Jouw merk versterken en laten groeien met influencers.

Op zoek naar een effectieve manier om je merk te laten groeien?

Kies voor influencer marketing

Influencers, met een grote of kleinere following,  hebben een sterke band met hun publiek. Door samen te werken met een influencer kun je je merk onder de aandacht brengen bij een publiek dat perfect bij jouw doelgroep past.

Met onze jarenlange ervaring in het managen en opzetten van Influencer Marketing campagnes helpen wij je online zichtbaarheid te vergroten.

Als je gebruik maakt van influencer marketing...

HashtagK-58

Even over de waarde...

Veel ondernemers struikelen over de kosten voor influencers. Een campagne is namelijk vaak niet gratis, maar hoe zie je nou terug wat de waarde is van je campagne?

Wij maken een duidelijk verslag voor je, waarin je niet alleen de content terugziet, maar ook inzicht rijgt in de waarde van de campagne. Zo heb je de resultaten overzichtelijk en helder.

Wat je kunt verwachten

01

Research en selectie

Er wordt onderzoek gedaan naar influencers die goed passen bij jouw merk, waaruit we vervolgens een selectie maken.

02

Onderhandelingen en afspraken

We benaderen de geselecteerde influencers en voeren de onderhandelingen met hen. Daarna maken we een briefing die we met hen delen.

03

Campagne rapportage

In een duidelijke rapportage delen we ale resultaten en inzichten van de campagne met je, en adviseren we je over vervolgstappen. 

CLIENT LOVE

Wat krijg je?

Some KEY FACTS

0 +

INFLUENCERS
MEE GEWERKT

0 +

CAMPAGNES OPGEZET
EN GEMANAGED

0 +

media waarde
gegenereerd

Jouw investering:

Influencer marketing campagne

vanaf
449,99 exclusief influencer fees
  • Influencer selectie
  • outreach + onderhandelingen met influencers
  • contracten + briefings
  • campagne verslag

Zo ziet onze samenwerking eruit:

01 onboarding

We starten met een onboarding met onder andere een uitgebreide vragenlijst om jouw bedrijf beter te leren kennen. Ook doen wij een voorstel over hoe wij de samenwerking voor ons zien en wat we daarvoor van jou nodig hebben.

02 influencer search

Als eerste gaan we opzoek naar de perfecte influencer die aansluit bij de merkidentiteit en campagne. Deze stellen we aan je voor middels een longlist. 

03 onderhandelingen

Na akkoord op de influencers gaan wij in gesprek met de influencer en haken we ze aan op de campagne. De onderhandelingen die hierbij komen kijken nemen wij op ons, maar zullen wij altijd in overleg met jou doen. 

04 contract en briefing

Wij leggen alle gemaakte afspraken met de influencer contractueel vast, en delen een briefing met de influencer zodat de influencer aan de slag kan. 

05 campagne verslag

Aan het eind verzamelen we alle content en statistieken en evalueren we hoe de campagne is verlopen. Hierbij kijken we ook naar eventuele vervolg stappen. 

MEET THE FOUNDER

Hi, ik ben Kyra

AMBITIEUS, CREATIEF, PRAKTISCH EEN MET HAAR IPHONE, EN EEN ÉCHTE SOCIAL MEDIA LOVER. 

Samen met mijn team help ik bedrijven en merken om hun online zichtbaarheid op social media te vergroten. We werken met strategie, content creatie, design, ads, influencers en statistieken om jouw merk ijzersterk te positioneren.

Ben jij klaar om je merk op social media naar een hoger niveau te tillen?

Veelgestelde VRAGEN

Influencer marketing is een marketing techniek dat lijkt op celebrity endorsement. Waar je vaak Herman den Blijker op TV ziet voor de reclame van HAK, kan je een influencer inzetten om meer bereik te genereren voor je merk op het internet/social media. De influencers delen content over jouw merk op verschillende platformen, bijvoorbeeld Instagram, YouTube of hun blog. De doelgroep van de influencer vertrouwt de influencer, door de verbinding die zij hebben met de influencer. Daarom worden aanbevelingen van influencers vaak als vertrouwd bestempeld.

Influencer marketing is niet gratis. Maar je kan de kosten wel in de hand houden. Je bent in principe twee verschillende soorten kosten kwijt: kosten voor influencer marketing campagne management (bijvoorbeeld Hashtag K), en influencer fees. De influencer marketing campagne kosten betaal je om de gehele campagne door een extern iemand te laten uitvoeren en managen. De influencer fees zijn de kosten die je betaald aan de influencer en zijn afhankelijk van de verwachte content. Een influencer campagne manager zal altijd onderhandelen met een influencer om de beste prijs mogelijk te creëren voor beide partijen.

Influencer marketing helpt jouw merk onder de aandacht te brengen op een directe manier bij jouw doelgroep. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid. Met een sales gerichte KPI kunnen er ook resultaten gerealiseerd worden met influencer marketing.

Influencer marketing levert in eerste instantie meer naamsbekendheid op. Naamsbekendheid is lastig te genereren via traditionele media (TV, Radio, Print), maar met influencer marketing kan je gemakkelijk, snel, authentiek en effectief op een rechtstreekse manier je doelgroep bereiken.

Influencer marketing kent meerdere voordelen, waaronder meer naamsbekendheid, geloofwaardige vorm van marketing, uitbesteden van content creatie, en nog veel meer.

Zeker niet! Influencer marketing is een marketing concept wat al jaren bestaat. Wil je meer weten over welke misvattingen er rond gaan over influencer marketing? Lees dan deze blog.

Allereerst: geen zorgen. Wij kijken graag met je mee hoe we jouw campagne tot een succes maken en wat daarbij nodig is. We zullen je hier ook adviseren over welk type influencers het beste bij de campagne passen. Meer informatie over verschillende type influencers vind je hier.

Absoluut! Een langdurige samenwerking kent zelf meer voordelen omdat je herhaaldelijk wordt gezien en de geloofwaardigheid groeit. Wij kunnen je helpen met het managen van de samenwerkingen. 

Get In Touch

Ben je opzoek naar MEER?

Laten we in gesprek gaan! Samen kunnen we overleggen waar jij op zoek naar bent en hoe wij jou daarin kunnen helpen. 

× Stuur een bericht