Laat mij je helpen!

Ik kan je op verschillende manieren helpen met Social Media. Uiteraard kunnen we aan de hand van jouw wensen en behoeften bepalen wat het beste bij jou past. 
 

Beheer van sociale media

Heb je geen idee waar je moet beginnen met Social Media? Ik neem het graag voor je uit handen en ga aan de slag met het neerzetten van een ijzersterke online social aanwezigheid.

Social media coaching

Wil je zelf in controle blijven, maar heb je dringende vragen over social media? Of wil je juist meer leren over hoe je social media het beste aanpakt? Dan is social media coaching iets voor jou!

Influencer Marketing

Interesse in het vergroten van de zichtbaarheid van je merk met behulp van Influencers? Ik help je graag met een campagne van A tot Z.

Some say:

Kyra is creatief, snel en betrouwbaar. Maar buiten dat de allerleukste en heel prettig om mee samen te werken! Ze heeft ons geholpen met het opzetten van onze socials, met daarbij een passende strategie.

5/5

Piet Hein Barkmeijer

Kyra helpt mij regelmatig met haar grafische ontwerpskills. Samenwerken met Kyra is echt een feestje, ze snapt direct wat ik bedoel en denkt goed mee. Zo verrast ze mij regelmatig met een nog mooier ontwerp dan hetgeen ik zelf in gedachten had. Daarnaast is ze sterk in communicatie en staat ze open voor nieuwe ideeën. Kyra is echt een expert op haar gebied! 🤩

5/5

Iris Bekhuis

Kyra heeft ons enorm geholpen en is onmisbare schakel gebleken in onze groei. Ze gaat geen uitdaging uit de weg, luistert en denkt mee, wat resulteert in een ijzersterke online aanwezigheid.
5/5

David Mozes

Wander in Bloom logo
Kyra voelt als de digitale kleindochter die ik nooit heb gehad, want ze helpt me met elk technische aspect van de onnavolgbare wereld die Instagram heet. Ze neemt de tijd voor vragen, weet veel en als ze het niet weet, zoekt ze het voor je uit. Ze is een ware Instagram-goeroe met wie ik niet meer zonder kan!
5/5

Scarlett de Moor

× Stuur een bericht