#getstarted

Een vliegende start voor jouw Instagram

Een strategie gemaakt door een expert waardoor jij je doelen gaat behalen.

Ben jij klaar om jouw Instagram naar een hoger niveau te tillen?  Klaar om al het potentieel uit Instagram te behalen?

Er is onwijs veel informatie beschikbaar over Instagram inzetten voor je bedrijf. Maar om het echt toe te passen op je bedrijf blijft vaak een dingetje. Ik help je met deze eerste horde, door jouw de juiste tools aan te reiken zodat je zelf aan de slag kan.

 

Met behulp van #getstarted is het duidelijk wat je moet doen om alles uit Instagram te halen. Hierdoor weet je wat voor type content je moet maken, welke hashtags te gebruiken, hoe jij je profiel zo goed mogelijk inricht en hoe je jouw zichtbaarheid en bereik vergroot. 

 

Deze tools geven jouw bedrijf een vliegende start, om zo nog harder te kunnen groeien en de leukste klanten aan te trekken.

Dit is voor jou als..

  • Je bent begonnen met het neerzetten van je bedrijf, maar weet niet goed hoe je je bedrijf moet positioneren op Instagram.
  • Je wilt je bereik en online zichtbaarheid vergroten.
  • Je kent (bijna) alle features van Instagram, maar weet niet hoe je deze strategisch moet inzetten. 
  • Je vindt het lastig om je missie en visie te vertalen naar een strategie.
  • Je wilt graag een duidelijk en concreet plan zien, zonder hocus pocus en zweverige termen.
#getstarted

De methode

#getstarted

Vragenvuurtje

Vragenvuurtje

In een online call vertel je alles aan mij over wie jij bent, wat je doet, waar je bedrijf voor staat en waar je naar toe wilt. 

Arrow
Scan

Met behulp van de Instagram Scan analyseer ik jouw Instagram profiel, en geef ik je concrete actie punten zodat jij je Instagram profiel zo goed mogelijk kan inrichten. 

Arrow

Strategie Ontwikkeling

Ik ga voor je aan de slag met het ontwikkelen van een plan, die er voor zorgt dat jij aan je doelen kan werken en zo meer succes kan behalen. 

Arrow

Hashtag Onderzoek

Met behulp van 3 custom hashtag sets om jouw bereik te vergroten,  volledig in lijn met jouw nieuwe strategie. 

Arrow

Vragenrondje

Ik lever jou alle documenten aan. In het laatste vragen vuurtje zijn de rollen omgedraaid: jij mag mij het hemd van het lijf vragen zodat jij alle ins & outs begrijpt en aan de slag kan met je nieuwe strategie

BONUS: Custom Templates

Bestel in Oktober 2021 #getstarted en als bonus ontvang je maar liefst 3 custom templates die je zelf kan aanpassen voor iedere post.

mockups templates

Veelgestelde vragen

1Wat voor type templates zijn de bonus?

De templates die je ontvangt zijn gefocust op de content pilaren in de strategie. Het kan zijn dat de templates bedoeld zijn voor posts, maar in overleg kan dit ook aangepast worden naar een template voor stories of reels.

2Kan ik ook het vragenvuurtje voorbereiden (de vragenlijst inzien)?

Als je daar behoefte aan hebt kan dat zeker! Laat het mij even weten in de aanvraag. Maak je niet te druk over de vragen, het gaat erom dat ik je bedrijf beter leer kennen!

3Wat voor actiepunten kan ik verwachten bij de Instagram Scan?

Bij de Instagram Scan analyseer ik je Instagram profiel. Hierbij kijk ik o.a. er duidelijk in je Instagram Bio staat vermeld wie je bent, en wat je doet. Ook kijk ik naar je profielfoto, highlights en contact gegevens. Klik hier voor meer informatie over de Instagram Scan

4Doen we de Instagram Scan samen of krijg ik de scan van jou en kan ik daar vragen over stellen in het vragenrondje?

Ik voer de Instagram Scan voor je uit, deze ontvang je in video format waarbij ik d.m.v. een voice-over aan je uitleg wat beter kan en op welke manier. Mocht je hier nog vragen over hebben, mag je die altijd stellen tijdens het vragenrondje!

5Geef je een algemene strategie of ook concrete adviezen over wat ik moet doen?

Ik geloof niet in one-size-fits-all, dus een algemene strategie zal je niet snel terug vinden bij mij. De strategie die je ontvangt bij #getstarted is volledig in lijn met jouw bedrijf en jouw doelen. Hierbij horen ook concrete adviezen! Een voorbeeld hiervan zijn custom content pilaren.

6Waarom 3 hashtag sets? Zijn ze in verschillende categorieën?

Om het algoritme tevreden te houden is het het beste om te rouleren met hashtags die je gebruikt. Daarom geef ik je 3 verschillende hashtag sets, in verschillende categorieën. Zo heb je altijd een hashtag set die bij je post past, en gebruik je niet constant dezelfde! 

7Wat kan ik met de hashtag sets?

De hashtag sets kan je gebruiken in je captions onder de post, om op deze manier je bereik te vergroten. 

8Is het vragenrondje eenmalig? Of mag ik je later ook nog eens wat vragen?

Het vragenrondje is eenmalig, en ter afronding van het #getstarted proces. Schiet je later nog een vraag te binnen? Dan mag je die altijd vragen via de mail, of Instagram DM. Heb je meerdere vragen en extra hulp nodig? Dan raad ik je aan om een Power Hour bij te boeken! 

9Wat bedoel je met een template?

Een template is een speciaal voor jouw bedrijf gemaakt design in Canva die je gemakkelijk zelf kan aanpassen. Zo kan je o.a. de kleuren en elementen aanpassen, en tekstuele inhoud. Wil je een afbeelding of video erin zetten? Dat kan ook! Als je nog vragen hebt over specifieke details om het gebruik van jouw template kan je dit altijd vragen tijdens het vragenrondje. 

10Wat is de volgorde van het #getstarted proces?

Het proces is te zien in de bovenstaande blokjes. We beginnen met een vragenvuurtje: hierin vraag ik jou het hemd van het lijf om je bedrijf en jou beter te leren kennen! Vervolgens ga ik voor je aan de slag met de Instagram Scan, Strategie Ontwikkeling en Hashtag Onderzoek. Ik lever je deze documenten aan, en we plannen een vragenrondje in. Hierin kan je al je vragen stellen die je hebt over de documenten, en overige zaken. 

11Is er tussentijds ruimte voor feedback? Als ik bijvoorbeeld de richting van de strategie niet zie zitten?

Zeker! Mijn doel is om je een plan aan te reiken waar jij je ook goed bij voelt. Daarom maak ik eerst een korte uitlijn van de strategie. Deze stuur ik je toe, en nadat je hierop akkoord hebt gegeven ga ik deze uitlijn uitwerken tot een gedetailleerde strategie. 

12Ik heb nog geen zakelijk Instagram Profiel, kan ik dan ook gebruik maken van #getstarted?

Zeker weten! Ik kan alleen niet de Instagram Scan voor je uitvoeren, maar ik kan wel vast wat actiepunten voor je noteren die je kunt gebruiken bij het opzetten en inrichten van je account. 

13Kan ik ook #getstarted voor een ander platform ontvangen (Facebook, Pinterest, LinkedIn)?

#getstarted is volledig gericht op Instagram. Ondanks dat ik mijzelf blijf ontwikkelen, heb ik jammer genoeg onvoldoende kennis van deze platformen (Facebook, Pinterest, LinkedIn) om mijzelf een expert te noemen. Mocht je behoefte hebben aan een strategie voor een ander platform ken ik wel andere ondernemers die je hiermee verder kunnen helpen. Stuur mij een berichtje, en ik verwijs je graag door! 

14Hoe snel ontvang ik alle onderdelen van #getstarted?

Vanaf het eerste vragenvuurtje ontvang je binnen 2-3 weken alle onderdelen (scan, strategie en hashtag onderzoek). Hierna plannen wij nog een vragenrondje in om het proces af te ronden. 

#getstarted

€367,-

exclusief BTW

Het totaal pakket voor de ondernemer die een vliegende start wil voor haar Instagram. Met #getstarted ontvang je een op maat gemaakte strategie voor Instagram, volledig in lijn met de missie, visie en doelen van je onderneming. Naast de strategie ontvang je ook een Instagram Scan om je profiel zo goed mogelijk in te richten, en een hashtag onderzoek met 3 hashtag sets om je bereik te vergroten. Daarnaast ontvang je een bonus van 3 custom templates volledig in je huisstijl die je kan gebruiken voor Instagram.

× Stuur een bericht