Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6315

Over Hashtag K

Over Hashtag K

Ben jij als ondernemer op zoek naar een social media bureau? Hashtag K is dé creatieve partner als het gaat om het vergroten van jouw online zichtbaarheid.

Hashtag K is een social media marketing agency dat gevestigd is in Deventer en in 2021 is opgericht. Met een flinke dosis ervaring binnen zowel grote internationale als regionale MKB-bedrijven, weet Hashtag K als geen ander hoe social media marketing succesvol kan worden ingezet. Dit doen wij met een klein enthousiast team door middel van strategie, contentcreatie, design, influencers en statistieken. Samen werken we strategisch naar jouw doelen toe, om zodoende jouw merk ijzersterk te positioneren!

Meer over Hashtag K

Persoonlijke aanpak

daar geloven wij in

In een wereld vol schreeuwende advertenties en overweldigende content, geloven wij dat echte connecties het verschil maken. Daarom laten wij jou graag zien hoe je jezelf kunt neerzetten als een echt persoon op social media, waardoor je een diepere band zult opbouwen met je doelgroep en uiteindelijk meer vertrouwen wint. 

Daarnaast geloven wij niet in een one-size-fits-all oplossing. Ook met jou zoeken wij graag de persoonlijke samenwerking op om tot de beste resultaten te komen. Samen kijken we we hoe we jouw unieke merkidentiteit het beste naar voren brengen. 

172A5732
Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-6414

Wanneer we niet hard aan het werk zijn kan je ons vinden bij onze office cats Mango & Kiwi.

Wij geloven niet in een one-size-fits-all oplossing, maar kijken altijd hoe we jouw unieke merkidentiteit het beste naar voren brengen. 

We denken graag buiten de gebaande paden en laten ons graag inspireren door de wereld om ons heen. 

Er is veel meer mogelijk dan je denkt...

Of je nou een groter bereik wilt, een community wilt bouwen, jezelf als expert wilt positioneren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken met behulp van influencers. Er zijn onwijs veel kansen in de wereld van social media marketing, en daar helpen we je graag bij. Wij adviseren en informeren je over de mogelijkheden en ondersteunen je bij de uitvoering. 

Meet the team

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-5905

Kyra

CEO & Founder

Droomt groot | the sky is the limit | houdt van katten  | mega nieuwsgierig

Kyra HashtagK - Luxury branding - Myrthe Linssen Fotografie-5847

Sander

Commercieel Medewerker

mixt muziek sinds zijn 10e | gek op Lays ketchup chips | voetbalfanaat

Dina Hashtag K

Dina

Social Media Marketeer

Pilates & fitness liefhebber | drinkt alleen maar matcha lattes | shop verslaafd

Margreet HashtagK

Margreet

Strateeg

jarenlange internationale marketing ervaring |
gek op snoepjes | houdt van franse lelies

Samenwerken?

We zijn een goede match als...

je bereid bent om te groeien

Sta jij open voor groei en ben je bereid te investeren in jouw online aanwezigheid? Wij tillen jouw merk naar een hoger niveau en streven ernaar jouw doelen te bereiken. 

je open staat voor nieuwe ideeën

Houd je wel van een beetje creativiteit? Want dat zijn wij! Soms moeten we eens vanuit een andere hoek kijken om te ontdekken wat écht werkt voor jouw doelgroep. 

Je vertrouwen hebt in onze expertise

We brengen jarenlange ervaring en expertise op het gebied van social media marketing en influencer marketing met ons mee. Ben jij bereid ons advies en strategieën te volgen? Dan zullen we samen de beste resultaten behalen!

× Stuur een bericht