GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN – KLIK HIER

Mijn favoriete tools en websites voor het maken van Instagram Reels

Mijn favoriete tools en websites voor het maken van Instagram Reels

Reels zijn hot! Ze worden door steeds meer ondernemers toegevoegd aan hun social media marketing strategie, en de resultaten liegen er niet om. Met Instagram Reels vergroot jij je bereik snel en gemakkelijk. In deze blog deel ik mijn favoriete tools en websites met je voor het maken van Instagram Reels!

1. InShot

InShot is een video bewerkings app die jou gemakkelijk je Reels laat editten. Denk hierbij aan het toevoegen van een voice-over, overgangen, een foto in het beeld, tekst in beeld of zelfs video in beeld. Door het bewerken van je Reel met InShot komt je Reel er professioneel uit te zien!

Inshot
TOKBOARD

2. Tokboard.com

Wil je weten wat trending audio is? Dan is deze website jouw lifesaver! Op Tokboard.com vind je de trending audio van dit moment op TikTok. Belangrijke sidenote: de trends die opTikTok plaats vinden waaien niet altijd over naar Instagram, maar als ze wel overwaaien duurt dat vaak wat langer. Deze website is onwijs handig om inspiratie op te doen!

 3. ssstik.io & igram.io

Wil je graag zorgen voor kruisbestuiving en je Reels op zowel Instagram als TikTok plaatsen? Dan gaan deze twee websites jou heel veel tijd besparen! Via igram.io en ssstik.io kan je jouw Reel (igram) of TikTok (ssstik) downloaden zonder het Instagram/TikTok watermerk. Zo kan je de video daarna plaatsen op het andere platform! Mocht je gebruik hebben gemaakt van een trending audio kan je die het beste opnieuw toevoegen aan je video, en het originele geluid weglaten.

ssstik.io
igram.io

Dit zijn mijn favoriete tools en websites, en helpen mij enorm tijdens het content creatie proces! Wat is jouw favoriete tool voor het maken van Reels?

 

Wil je meer weten over Instagram Marketing? Bekijk dan de verschillende blogs!

Leave a Comment